Nytt projekt från ATYW

Posted on1 CommentCategoriesAll this time you've been waiting for this, Announcements

Efter att ha avslutat projektet “In Love and War” med bloggserien här på Ladysnow.com är det dags att presentera nästa projekt.

All this time you’ve been waiting for this (ATYW) är här med ett nytt projekt som de kallar A Life among others.

Meddelande från ATYW:
Efter att ha jobbat med en fullängdsskiva med ett något lågt bemannat band har jag insett att det kan vara smart att ta det i etapper. ATYW kommer att släppa flera EP-skivor innehållandes tre, fyra låtar under en obestämd period då det är lättare att koncentrera sig på några få låtar istället för 10 stycken samtidigt. Det är också roligare att få saker klara och inte vänta i ett år på att få något klart, med det här sättet att jobba så kommer ATYW att få ut musik kanske var tredje månad.

Projektet är en temaskiva baserad på en bok jag skriver just nu. För att läsa mer om projektet och om hur det fortlöper har vi skapat en hemsida som enbart är till för det projektet. Gå in på A Life Among others för att följa projektets gång.

Vi har även uppdaterat ATYWs hemsida med en landningssida där man kan välja det nya projektet eller kika på det gamla.

1 thought on “Nytt projekt från ATYW”

  1. Nope, Burton e4r itne inblandad pe5 nge5ot annat se4tt e4n att en av hans bf6cker syns i bf6rjan, ja.:) Fast den e4r ve4ldigt Burtoneque. Och det e4r ett helt prvait litet projekt om jag ff6rstod det hela re4tt. He5ller helt med om att det avr urfint med det fe4rgkoordinerade men jag skulle aldrig klara av att ha det se5 hemma. Hur ste4ller man in nya bf6cker liksom? Och hur hittar man? Och DELA serier!? Huva..:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.